Nederlands    English    Berichten  

Wie Zijn Wij

Dus wie zijn R.A.F? Nou als je dat wil weten moet je ff doorlezen, lijkt me duidelijk. (tzt. zetten de jongens hier wel een eigen autobiografie neer...ofzo)

MrOfficer

adriana lima Mister Officer is en jonge man van bla die werkt in het noorden van het land als bla. Daar is hij altijd mee bezig, als hij even vrij kan krijgen van zijn werk en onder zijn drukke sociale agenda uit kan komen komt hij samen met de rest van RAF om ff lekker de God vergeten tijd op de zelfde plek te zitten. Daarom vindt hij DoD veeeeeel leuker als CS:S want daar valt het niet zo op als je heel de tijd ligt te kamperen. De eikel...:P Nou ja, het valt best mee hij pakt ook wel redelijk vaak vlaggen (vooral als er geen snipers meer bij mogen). Ik heb resentelijk zijn plaatje verandert omdat hij de vorige niet zo representatief vond...


Gubert (D@rthsister)

Xander de Buisonje Gubert (ja, van "Allo allo" voor als je het niet wist en D@rthsister is dan weer een parodie op Darthvader, duh) is ook al zo'n lekker ding in "the prime of his life", met hele hordes vrouwen achter zich aan, om de zoveel tijd legt 'ie zich weer eens vast aan een vrouw maar dat hou je eigenlijk ook maar zo lang vol, toch jongen... :P. Verder houd 'ie wel van pistooltjes en blauwe pakjes.
InGame doet 'ie eigenlijk van alles wat; niets, in de zin van kamperen, of rushen, in de zin van de eerste frag opvangen...


Sl4rtyb4rtf4st

Jack Black Tja nou moet ik zeker eerlijk over mezelf gaan zijn, toe dan maar. Ik ben een ouwe lul, nou ja zo zie ik het, nog ff en dan komt de dertig voorbij, maar ik zal niemand proberen te vervelen met mijn quarterlife crisis. Verder ben in nog aan het studeren (vast de reden dat ik met mijn leeftijd zit) en zit ik, als mijn vriendin niet eist dat ik naast haar op de bank kom zitten, achter mijn PC. Waar twee van de dingen die ik erachter doe CS:S en DoD zijn. In CS:S ben in een onverbeterbare rusher, iets wat mijn kpd niet goed doet. In DoD is het afhankelijk van de map, soms bewegelijke sniper soms rushende assault idioot.
Faforiete map in CS:S is Office (als CT rushen door de offices en door garage als T) en in DoD is het Avalanche (liefst sniper aan Allies of asault of sniper by Axis)


Counter Strike: Source Day of Defeat